Olet täällä

Varaamme toistaiseksi vastaanottoajat vain kiireelliseen hoitoon, pyydämme välttämään vierailuja palveluasumisen yksiköissä ja vuodeosastoilla

Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut 11.3. suosituksen, jonka mukaan terveydenhuollon työntekijöiden tulisi jäädä kotiin matalalla kynnyksellä koronaviruksen laajenemisen estämiseksi, jos tuntee flunssan oireita. 
 
Terveystalon osalta tämä tarkoittaa sitä, että meidän on varauduttava henkilöstövajaukseen mikäli epidemia laajenee. Varaudumme tilanteen pahenemiseen keskeyttämällä toistaiseksi kiireettömien lääkäri- ja hoitaja-aikojen jakamisen kokonaisulkoistuspaikkakuntien terveysasemien henkilöasiakkaille. Näin voimme varmistaa kykymme suoriutua kiireellisten tapausten hoidosta. 
 
Koronavirus aiheuttaa vakavia oireita usein ikääntyneille, korkein riski on yli 80-vuotiailla. Tämän vuoksi joudumme valitettavasti rajoittamaan omaisten vierailuja ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja vuodeosastoilla suojataksemme asiakkaittemme terveyttä. Toivomme, että omaiset ovat yhteydessä asukkaisiin ensisijaisesti puhelimitse kunnes infektioriski on laskenut. 
 
Lisätietoja: 

Kirsi Pitkälä 
johtaja, ulkoistukset, Terveystalo julkiset palvelut
p. 0400 184 152
kirsi.pitkala@terveystalo.com

Pauli Haapanen
aluejohtaja, Terveystalo, julkiset palvelut
p. 050 313 7194
pauli.haapanen@terveystalo.com